Jaalan Saippuapuoti


Käsintehtyjä ja lisäaineettomia saippuoita

Jaalan Saippuapuoti valmistaa käsityönä ihoa helliviä lisäaineettomia saippuoita. 
Pyrimme tuotteiden valmistuksessa noudattamaan parhaalla mahdollisella tavalla luonnonmukaisuutta. Tuotteemme eivät näin ollen sisällä mitään lisäaineita tai säilöntäaineita. Riittoisat saippuamme tehdään kaikki käsityönä saippuakeittiössämme, joka sijaitsee maaseudun rauhassa Jaalassa, Pohjois-Kymenlaaksossa.


Mistä kaikki alkoi?
Ensimmäinen käsintehty saippuamme oli merisuolasaippua, joka sai suuren suosion niin perhe - ja ystäväpiirissämme. Tästä innostuneena lähdimme kehittelemään lisää saippuoita. Tällä hetkellä perusvalikoimassamme merisuolasaippuoita on neljää eri tuoksua: laventeli, minttu, rosmariini ja sitrus. Lisäksi löytyy vielä tuoksuton merisuolasaippua.
Tosimiehen mäntysaippua on suunniteltu metsien miehille, metsuriseksuaaleille. Tällä saippualla puhdistuu likaisempikin tosimies männyntuoksuiseksi mieheksi.


Valmistamme saippuakeittiössämme saippuoiden lisäksi myös pihka- ja tervasalvoja sekä kehittelemme uusia tuotteita luonnon arvoja kunnioittaen. Seuraa blogistamme Klik juttua uusista kehitteillä olevista tuotteistamme.

Merisuolasaippuamme on täysin tuoksuton, joten se sopii hajuallergikoillekin.


Miten Jaalan Saippuapuodin saippuat eroavat kaupan tavallisista saippuoista?

Teemme saippuoistamme niin luonnonmukaisia kuin mahdollista, pienenä yrityksenä emme ole lähteneet kalliiden sertifikaattien ostamiseen. Meiltä saat halutessasi tarkat tuoteselosteet, niin omista tuotteistamme kuin niihin käytettävistä raaka-aineistakin. Kaikki tuotteemme tehdään Jaalassa omin käsin hyvinkin pienissä erissä. 

Tuoksuina emme käytä mitään keinotekoisia aineita, vaan ainostaan aitoja eteerisiä öljyjä. Eteeriset öljyt ovat kasveista höyrytislaamalla valmistettuja aromaattisia öljyjä, jotka sisältävät haihtuvia aromeja. Eteerisiä öljyjä valmistetaan aromaattisia aineita sisältävien kasvien kukista, lehdistä, juurista, hedelmistä, hartsista ja siemenistä. Mikäli et halua tuoksuja saippuoihisi ollenkaan valikoimistamme löytyy Merisuolasaippua, joka on täysin tuoksuton.
Väriaineita on ainoastaan Tosimiehen mäntysaippuassa, sekin on kosmetiikkakäyttöön hyväksytty aine. Kaikki saippuamme ovat täysin lisäaineettomia sekä säilöntäaineettomia, emmekä testaa tuoteitamme eläimillä (ainostaan ystävillä ja naapureilla).  
Tuotevalikoimasivulla näet tuotteidemme INCI-listat, joista pystyt tarkistamaan tuotekohtaisesti käyttämämme raaka-aineet. 


Käytämme raaka-aineina erilaisia kasvirasvoja kuten mm. oliiviöljy, rypsiöljy, karitevoi, kookosrasva ja risiiniöljySaippuoiden valmistuksessa käyttämämme merisuola ja karitevoi tekevät saippuoistamme erittäin hellävaraisia ja sopivia myös kuivalle iholle. 


Käsintehdyn saippuan säilyvyys ja käyttö

Saippuamme ovat erittäin riitoisia ja niiden säilyttäminen oikein käytön aikana pidentää niiden ikää ja miellyttävyyttä. Käsintehty saippua tulee aina säilyttää ritilän päällä tai astiassa mistä vesi pääsee pois. Jos saippua jää veteen se pehmenee ja kuluu nopeammin ja saattaa jopa pilaantua. Koehenkilöinä ollessa 3 henkisessä perheessä  saippuamme kestävät noin 7kk, kun niitä on säilytetty ritilän päällä.


Saippuoidemme pakkauksiin on aina merkitty valmistuspäivä ja huoneenlämmössä omassa pakkauksessaan säilytettyinä ne säilyvät vähintään 2 vuotta. Joten voit ostaa tuoteita vaikka varastoon.Saippuat ovat tehty ulkoiseen puhdistuskäyttöön, emmekä ole vastuussa tuotteidemme väärinkäytöstä tai muista komplikaatioista (esim.allergiat).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos yhteydenotostasi,
palaamme asiaan tuota pikaa.

T: Jaalan Saippuapuoti